Mød vores elever

Her kan du møde vores elever og blive klogere på, hvordan det er at være social- og sundhedselev i Frederikshavn Kommune og læse mere om, hvorfor de har valgt netop denne karrierevej.

SOSU Frederikshavn 5

Mød ambassadøren Julia

"Jeg har valgt uddannelsen fordi den giver mig mange muligheder for at gøre karriere inden for det sundshedsfaglige område"

1J7A3394 (1)

Mød Dorthe SOSU-assistentelev

"Jeg har valgt den fordi at efter 1 år som ufaglært, ville jeg vide mere og at det fangede mig meget, og det gør det stadig. Jeg kunne se mig selv i det, og jeg kunne mærke at det var den retning jeg skulle gå.

Det med at møde ind og ikke vide hvad der er sket, bare det at ens dage ikke er ens, synes jeg er fedt. Jeg bliver udfordret, jeg lære at tage mere ansvar, stå mere på egne ben og lære nye ting hver dag"

1J7A5045